svenska-danska översättning av glad

  • gladJeg er glad for, at den blev forkastet. Jag är glad att det förkastades.Jeg er glad for, at det er blevet klaret. Jag är glad över att den har tagits upp.For det første er jeg glad for, at den findes. För det första är jag glad att den finns.
  • livligJeg vil også sige, at jeg er begejstret over, hvor livlig denne forhandling har været, hvilket faktisk var lige, hvad jeg havde håbet på. Jag är också glad över denna livliga debatt, vilket faktiskt var just vad jag hade hoppats på.Jeg er også glad for at have kunnet bidrage til en så livlig og intens forhandling, navnlig nogle af indlæggene, som jeg er meget taknemmelig for. Jag är glad att ha kunnat bidra till en så livlig och intensiv debatt, speciellt med tanke på vissa anföranden för vilka jag tackar er av hela mitt hjärta.
  • lykkeligDette er led i en tradition, som jeg er lykkelig for at kunne videreføre. Det följer en tradition som jag är glad över att hålla vid liv.Jeg er lykkelig over, at vi endelig beslutter os for at sende et signal her. Jag är glad för att vi äntligen beslutar att här visa på nya vägar.Tyrkiet er tydeligvis meget lykkelig over enhver mulighed for at få et europæisk forum, hvor landet kan optræde. I Turkiet är man tydligen glad över varje tillfälle att framträda i ett europeiskt forum.
  • munterDet, der begyndte som en munter happening, sluttede som en belejringstilstand med stor aggressivitet og vold. Vad som startade som en glad happening, slutade som belägringstillstånd med mycket aggressivitet och våld.

Populära sökningar

De största ordböckerna

OrdbokPro.se

OrdbokPro.se är en helt gratis Internet ordbok. Miljontals översättningar på över 20 olika språk.

Användarvillkor   Cookies   Kontakt oss

In EnglishAuf DeutschEn españolSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Innehåll är baserad på Wiktionarys artiklar.
Innehåll är tillgänglig under Creative Commons Attribution-ShareAlike.
© 2004-2022 OrdbokPro.se