svenska-finska översättning av i kväll

 • tänä iltana
  Siksi olemme täällä tänä iltana. Det är därför vi är här i kväll.Meidän olisi tänä iltana pohdittava sitä. Det vi gör i kväll skall avspegla det.Tänä iltana on käytetty sanaa "kopioida" . Man har här i kväll använt ordet "kopiera" .
 • tämä ilta
  Vaikuttaa siltä, että tämä ilta tuo mieleemme Shakespearen, joka kehotti meitä " tuomaan seppeleitä" . Det tycks som om det i kväll är en kväll då vi påminns om Shakespeare, som uppmanade oss att " hämta kransar" .PSE-ryhmä tukee täysin heidän pyyntöään saada komissiolta vastauksia, ja mielestäni tämä ilta olisi hyvä hetki saada näitä vastauksia. PSE-gruppen stöder till fullo deras strategi att be kommissionen om svar och jag anser att i kväll är ett lämpligt tillfälle för att få dessa svar.
 • ilta
  Vaikuttaa siltä, että tämä ilta tuo mieleemme Shakespearen, joka kehotti meitä " tuomaan seppeleitä" . Det tycks som om det i kväll är en kväll då vi påminns om Shakespeare, som uppmanade oss att " hämta kransar" .Me saatamme nauttia lasillisen viiniä ilta-aterialla, ja samaan aikaan monet nuoret käyttävät Euroopan toiseksi suosituinta piristettä, kannabista. Ni och jag tar ett glas vin till middagen i kväll och många ungdomar använder det andra njutningsmedlet i Europa, cannabis.hyvää iltaa!
 • tämä
  Tämä ei liity iltapäivän keskusteluun. Det är inte den frågan vi diskuterar i kväll.Tämä keskustelu ei koske Kyproksen kysymystä. Vi debatterar inte Cypernfrågan i kväll.Toivon, että tämä on sanoma, jota voimme tukea tänä iltana. Jag hoppas att det är det budskap vi kan ställa oss bakom här i kväll.

OrdbokPro.se

OrdbokPro.se är en helt gratis Internet ordbok. Miljontals översättningar på över 20 olika språk.

Användarvillkor   Cookies   Kontakt oss

In EnglishAuf DeutschSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Innehåll är baserad på Wiktionarys artiklar.
Innehåll är tillgänglig under Creative Commons Attribution-ShareAlike.
© 2004-2019 OrdbokPro.se