svenska-finska översättning av tycker

 • ajatella
  Saatatte ajatella, ettei tällä ole mitään tekemistä keskustelumme kanssa. Ni kanske tycker att det inte har något att göra med vår debatt.Mielestäni voidaan ajatella, että toiminta kolmannen pilarin tasolla on ajautunut umpikujaan. Jag tycker att vi kan vara överens med slutsatserna om att åtgärderna inom ramarna för den tredje pelaren har hamnat i en återvändsgränd.Mielestäni asiaa ei kuitenkaan pitäisi ajatella näin. Men jag tycker inte det är en korrekt tolkning av frågan.
 • arvella
  Arvelin, että sataisi, mutta pouta siitä näyttää kehkeytyvän
 • luulla
  Meidän mielestämme on harhakuvitelmaa luulla, että olisi järkevää jättää jäsenyyshakemus nyt, mutta pidämme myös vääränä ajatella, että puhumme siitä joskus myöhemmin. Vi anser det vara en illusion att tro att det vore meningsfullt att yrka på medlemskap nu, men vi tycker också att det är fel att säga att det får vi tala om en annan gång.Sinä vain luulet, että hän inhoaa sinua.
 • pitää
  Se pitää Euroopan parlamentista. Ni tycker om Europaparlamentet.Onneksi hän useammin pitää siitä kuin ei pidä! Lyckligtvis tycker han om det oftare än han tycker illa om det!Hän pitää sitä varmasti hyvin pitkänä matkana. Han tycker väl att det är en lång bit.

OrdbokPro.se

OrdbokPro.se är en helt gratis Internet ordbok. Miljontals översättningar på över 20 olika språk.

Användarvillkor   Cookies   Kontakt oss

In EnglishAuf DeutschSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Innehåll är baserad på Wiktionarys artiklar.
Innehåll är tillgänglig under Creative Commons Attribution-ShareAlike.
© 2004-2019 OrdbokPro.se