finska-svenska översättning av vastuullinen

  • ansvarsfullVi måste komma fram till en ansvarsfull och långsiktig lösning.Meidän on löydettävä vastuullinen pitkän aikavälin ratkaisu. Texten är ansvarsfull och konkret, och den öppnar dörrar mot framtiden.Tämä teksti on vastuullinen, konkreettinen, ja se avaa ovet tulevaisuuteen. I kväll har Europaparlamentet en ansvarsfull ställning.Tänä iltana Euroopan parlamentilla on vastuullinen tehtävä.
  • ansvarig
    Jag har dock ännu inte fått klart för mig vem som är ansvarig för det här.En kuitenkaan ole varma, mikä valiokunta on vastuullinen. Ansvarig, men inte skyldig" är en formulering som vi inte accepterar och som jag personligen tillbakavisar.Vastuullinen mutta syytön" on ilmaisu, jota ryhmäni vastustaa ja jota itsekin vastustan. Jag röstade för misstroendevotum eftersom jag inte godtar principen " ansvarig men inte skyldig" .Äänestin epäluottamuslauseen puolesta, koska en hyväksy periaatetta " vastuullinen mutta syytön" .
  • förtroendeett
    En ansvarsskyldig och öppen EU-förvaltning är absolut avgörande för att bygga upp medborgarnas förtroende.Vastuullinen ja avoin EU:n hallinto on varmasti kansalaisten luottamuksen avain. Har du förtroende för ledningen?Hans agerande inger förtroende.
  • maktpåliggandeTill att rätt kunna sköta så stora och magtpåliggande värf erfordras ett ej vanligt mått af begåfning

Definition av vastuullinen

Populära sökningar

De största ordböckerna

OrdbokPro.se

OrdbokPro.se är en helt gratis Internet ordbok. Miljontals översättningar på över 20 olika språk.

Användarvillkor   Cookies   Kontakt oss

In EnglishAuf DeutschEn españolSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Innehåll är baserad på Wiktionarys artiklar.
Innehåll är tillgänglig under Creative Commons Attribution-ShareAlike.
© 2004-2023 OrdbokPro.se